Page 1 of 1

Room 17 Sales

Posted: Fri 24 Nov 2017, 14:37
by Shizu
Ik begon heel klein met spulletjes waar ik geen interesse meer in had, nu is dat nog steeds zo en ik moet ook een beetje ruimte maken in mijn kamer. Zonde om spullen weg te gooien dus ik hoop dat ik er mensen mee blij kan maken. Ik verkoop op mijn pagina: cds, dvds, magazines, photos, chekis, manga, anime goods en merchandise. Ik sta open om deals te maken dus neem een kijkje: https://www.facebook.com/room17sales/

Re: Room 17 Sales

Posted: Fri 09 Feb 2018, 14:45
by Shizu
Laatste kans voor in ieder geval de CDs/DVDs. Deze zal ik anders gaan verkopen aan Game Over in Amsterdam en de resterende gaan gewoon weg. Posters/Magazines wil ik ook aan ze verkopen maar wat ik gek vind is dat ze het niet aannemen terwijl ze het wel verkopen? (Zelf denk ik dat het misschien komt door ruimtegebrek maar dat zeggen ze niet in de mail. Heb de vraag gesteld waarom, wordt vervolgd...)

Re: Room 17 Sales

Posted: Fri 09 Feb 2018, 15:58
by Fran
Ik weet nog dat ik een aantal jaartjes terug een stapeltje van die gratis magazines wilde geven (die was toen van HIGHFeeL in samenwerking met onder andere K-Ble Jungle). Maar toen zei iemand achter de counter van dat die baas het dan toch zou verkopen voor geld en niet gratis weggeven. Maar tijden veranderen en het is inderdaad geen grote winkel.

Re: Room 17 Sales

Posted: Fri 09 Feb 2018, 16:07
by Shizu
Ik heb inderdaad daar in het verleden van die gratis magazines gekocht dus ik vind het allemaal heel raar..
Maargoed, nemen ze het niet dan ga ik het maar weggooien. Of heb jij nog interesse in give-away items voor in mei?

Re: Room 17 Sales

Posted: Fri 09 Feb 2018, 16:22
by Fran
Ik heb momenteel nog niks gepland staan. Maar sta wel open voor zoiets? Ik moet even kijken hoe en wat. ^^

Re: Room 17 Sales

Posted: Sat 10 Feb 2018, 10:34
by Shizu
Dit is het antwoord van Game Over:
''Ik had het anders moeten/kunnen formuleren. Wat ik eigenlijk bedoelde is dat je alles mee kan nemen, maar dat sommige dingen bij ons zo matig verkopen dat het weinig oplevert. Met tijdschriften zijn we overigens wel helemaal gestopt.''

Dus ik ga er alleen met mijn CDs en DVDs naartoe. Fran, mocht je interesse hebben let me know! (Gaat echt wel om een hoop, maar dit jaar is natuurlijk extra spexiaal ;-) )