[Anime] 18if

Anime is de Japanse afkorting van animēshon (animation) en wordt buiten Japan gebruikt om Japanse tekenfilms en animatiefilms aan te duiden. Manga is de Japanse equivalent van het stripverhaal. In dit subforum kan je de diverse anime en manga, maar ook de genres ervan bespreken. Bespreek hier je favorieten.

Moderator: Fran

Post Reply
User avatar
Shizu
Cosplay Fanatic
Cosplay Fanatic
Posts: 13170
Joined: Tue 17 Jan 2012, 18:47
Location: Sleutelstad
Hoe vaak ben je naar Japan geweest?: 4
Contact:

[Anime] 18if

Post by Shizu » Tue 29 Aug 2017, 14:1818if is gepaseerd op de game.
Het gaat over Tsukishiro Haruto die gewoon gaat slapen zoals ieder ander mens maar in een hele aparte droomwereld terecht komt. Deze wereld wordt lastig gevallen door heksen met ieder een eigen wereldje en eigen verhaal. Deze heksen zijn opgesloten zielen van vrouwen die lijden aan het ''Sleeping Beauty Syndrome'' Terwijl Haruto zijn weg uit aan het vinden is probeert hij de heksen te helpen zodat deze vrouwen weer terug kunnen naar de realiteit.

Elke aflevering heeft tot nu toe elke keer een andere heks gehad met ieder een eigen verhaal. Ik heb al een keer gehuild en serieuze onderwerpen zoals anorexia en doofheid en alles wat voor pijn daar aan vast zit wordt in deze anime verwerkt. Het kan een afknapper zijn omdat de animatie zeer slecht is maar de verhalen hebben elk iets wat je raakt en laat denken.Post Reply