Page 1 of 1

DUALUZ

Posted: Wed 13 Sep 2017, 21:56
by Fran
Gezien ik nogal veel muziek beluister via YouTube krijg ik nog weleens wat voorgesteld door YouTube. DUALUZ had net een nieuwe video online gezet, en die ben ik maar gaan luisteren.

ImageEGO is naar mijn idee beter (qua muziek, let's yell at the wall!) dan de eerste muziekvideo. En dat is deze:


De groep is aardig nieuw (in mei dit jaar gestart), bestaat uit zanger zL, gitarist Hironobu, bassist Tsubasa en drummer Takuto. In mei kwam de band met het mini album EMPTINESS ERROR.

Van alle bandleden heeft de gitarist nog ergens anders lopen gitaren, namelijk in de band ロマンシング性 (Romancing Saga, viel onder CROW MUSIC).

http://dualuzzz.com

Re: DUALUZ

Posted: Fri 15 Sep 2017, 11:26
by Fran
Heb een mooi stukje uit de nieuwste video gepakt!
Image

Re: DUALUZ

Posted: Sun 01 Oct 2017, 21:16
by Fran
Nieuwe foto.
Image
En tweede single is op komst, zal in december uitkomen.

Re: DUALUZ

Posted: Wed 04 Oct 2017, 16:22
by Fran
Single is getiteld: Insult us(インサルト アス)

Are you sure?
Image
Image

Re: DUALUZ

Posted: Mon 27 Nov 2017, 17:15
by Fran
Een aantal dagen terug had ik het er al over met wat mensen: kan niet wachten op de nieuwste muziekvideo van de band. Nu ja.. vandaag kwam de band met een preview van de aankomende single.

Tijd om ze te beledigen!

Re: DUALUZ

Posted: Wed 29 Nov 2017, 15:36
by Jiro Kanede
JAAAAAAA DWALOESOEEE :D

Re: DUALUZ

Posted: Wed 29 Nov 2017, 15:55
by Fran
Maar dwaaloesoe is geen belediging. Dat is mijn zelfverzonnen nickname voor deze band. xD

Re: DUALUZ

Posted: Sun 03 Dec 2017, 12:15
by Fran
Nieuwe muziekvideo!


Mag ik alvast beginnen met beledigen?

Re: DUALUZ

Posted: Wed 06 Dec 2017, 18:47
by Fran
Omdat niemand begint, zal ik alvast deel 1 beschrijven: De zanger heeft de zilvershampoo iets te lang erin gehouden. De bassist was zijn lange lokken zat (wat natuurlijk wel jammer is), de gitarist is hevig bezig geweest met make-up en knipjes in zijn haar, waardoor hij opeens creepy cute wil zijn en de drummer is eigenlijk wel de enige die nog een beetje hetzelfde is. Natuurlijk niet helemaal, want dat kan niet in Visual Kei.

Daarbij is de video een paar dagen pas openbaar te bekijken en pas 230 keer bekeken. Ik heb het idee dat de heren een foutje hebben gemaakt met het uploaden, als het direct online was geweest, zou de video misschien beter opgevallen zijn. Of het liedje is niet goed gevallen bij de fans.

Re: DUALUZ

Posted: Fri 05 Jan 2018, 16:22
by Fran
Ik was gisteren nog aan het kijken naar de muziekvideo's en concludeerde het volgende:

Ugly Star is nog steeds niet goed bekeken. Het heeft nog geen 650 views mogen ontvangen. Ik snap wel waarom (en anders lees deze review nog even: http://avo-magazine.nl/2017/12/10/mv-re ... ugly-star/). Al moet ik zeggen dat ik deze video nu al vaker heb beluisterd en dat ik de moves van de zanger nog steeds zeer interessant vind. Maar wat moet hij anders? Ik denk ook dat er iets is misgegaan toen de band de video op openbaar zette, want de video stond al een week klaar en daardoor kwam hij niet zo gauw in mijn notificaties terecht.

Image

EGO is het best bekeken met ruim 16.000 views. Het is dan niet zo heel veel, maar het is wel de best bekeken muziekvideo van de drie stuks die zijn uitgebracht. Ik heb ook de meeste GIFs uit deze video kunnen halen, denk ik. XD

Toch hoorde ik dat sommigen niet zo heel erg gecharmeerd waren van EGO. Ik kwam in contact met Dwaaloesoe via EGO en was niet bekend met de eerste muziekvideo. Maar de mensen die EGO niks vonden, leerde Dwaaloesoe kennen via 不可視モノトーン.

Toch is 不可視モノトーン ruim 6700 keer bekeken. Dat is toch wel heel veel minder dan EGO. Maar stukken beter dan Ugly Star.

Re: DUALUZ

Posted: Tue 20 Mar 2018, 12:28
by Fran
Blijkbaar hebben zL en Tsubasa besloten de band te verlaten na 22 april. Jammer.

Re: DUALUZ

Posted: Fri 18 May 2018, 22:48
by Fran
24 mei heeft DUALUZ weer een show op de planning staan, namelijk tijdens 【VeruSphere Ichika Birthday主 催】.

De website is verder nog niet aangepast, maar ik was eigenlijk nieuwsgierig of er al iets bekend was over de vervanging.

Op het twitteraccount van DUALUZ is verder niets te zien. Wel dat het account nog maar 2 mensen volgt. Hironobu had al wel aangegeven bezig te zijn met nieuwe muziek. Heel misschien kan hij ook nog heel goed zingen, who knows. ;)
Maar gezien Takuto en Hironobu verder stil zijn, vermoed ik gewoon dat ze druk bezig zijn met repetities, met nieuwe bandleden/supportleden.

Re: DUALUZ

Posted: Sun 20 May 2018, 08:40
by Fran
En er is een extra show aangekondigd.
Zo te zien is de website nu bijgewerkt (ik kijk mobiel) wat betreft bandleden.

Re: DUALUZ

Posted: Fri 25 May 2018, 11:36
by Fran
Het optreden was met supportleden. Maar ik heb nog geen foto gezien. Hashtag nieuwsgierig.