Bara no nai Hanaya

In dit subforum kan je praten over de Japanse dramaseries tot aan de Japanse films, maar ook over de acteerprestaties van diverse acteurs en actrices. Is er een serie of film die je graag zou willen zien? Of ben je op zoek naar inspiratie? Hier moet je zijn!

Moderator: Fran

Post Reply
User avatar
Fran
Beheerder
Beheerder
Posts: 63407
Joined: Wed 29 Jul 2009, 21:00
Location: Omgeving Nederland
Hoe vaak ben je naar Japan geweest?: 2
Contact:

Bara no nai Hanaya

Post by Fran » Sun 30 Aug 2009, 18:39

Bara no nai Hanaya
薔薇のない花屋 / Flower Shop without Roses
2008
Aantal episodes: 11


Image

Shiomi Eiji is gedwongen om een alleenstaande vader te zijn, wanneer zijn vriendin komt te overlijden bij de bevalling van hun dochter Shizuku. Troosteloos na het verlies heeft Eiji weinig tijd, hij heeft deeltijdbanen om de maand door te komen. Hij denkt er niet eens aan om te willen hertrouwen. De persoon die hem plezier aan zijn leven geeft is Shizuku, maar Shizuku begint opeens vreemd te doen, verstopt haar gezicht door een zak over haar hoofd te doen, wanneer mensen om haar heen zijn.

Na de eerste dag dat de bloemenwinkel van Eiji is geopend, ziet hij een vrouw die bij de deur staat, om te schuilen voor de regen, zij is blind. Wanneer hij haar uitnodigt om in de winkel te komen, weigert ze dat, maar later geeft ze toch toe. Ze worden vrienden en ze groeien langzaam naar elkaar toe. Nadat Eiji de vrouw red, wanneer ze bijna een ongeluk krijgt in het verkeer, ontdekt Eiji dat de kou van de winter die zijn hart al jaren vast houdt langzaam wegsmelt. (beetje letterlijk vertaald van jdorama.com)

Cast:
Katori Shingo als Shiomi Eiji
Takeuchi Yuko als Shirato Mio
Shaku Yumiko als Ono Yuki
Matsuda Shota als Kudo Naoya
Ikeuchi Junko als Hishida Keiko
Miura Tomokazu als Anzai Teruo
Terajima Susumu als Shijo Kengo
Motokariya Yuika als Shizuku's mother
Yagi Yuki als Shiomi Shizuku


Twitter last.fm ko-fi?
Image
Vragen en suggesties? Stuur mij een PM! Of drop het in (een nieuw onderwerp in) Forum Q&A.

Post Reply