Gagaku & Budo @ BOZAR en Theatre Tinnepot

J-Events staat voor evenementen met een Japans tintje. Dat kan concerten zijn met artiesten uit Japan, maar ook (Japan)festivals en (anime)conventies. Evenementen die vallen onder Japan, Jpop/rock, cosplay en manga & anime valt, kunnen hier geplaatst worden.

Moderator: Fran

Post Reply
User avatar
Fran
Beheerder
Beheerder
Posts: 63306
Joined: Wed 29 Jul 2009, 21:00
Location: Omgeving Nederland
Hoe vaak ben je naar Japan geweest?: 2
Contact:

Gagaku & Budo @ BOZAR en Theatre Tinnepot

Post by Fran » Sat 14 Jan 2017, 19:20

Gagaku & Budo - Japanese Court Music and Martial Arts

Vorig jaar zou dit plaatsvinden in BOZAR in Brussel, maar dat is verplaatst naar 29 januari. En op 28 januari is er een optreden in Theatre Tinnepot in Gent.

Gent: http://www.tinnenpot.be/
Brussel: http://www.bozar.be/en/activities/110865-gagaku-budo
GAGAKU is traditionele hofmuziek die is doorgegeven van generatie op generatie gedurende minstens 1500 jaar in zijn ongewijzigde oorspronkelijke vorm.
Voor BUDO zullen spectaculaire demonstraties van Aikido en Kenjutsu worden vertoond. De voorstelling wordt uitgevoerd door meesters van Meiju Jingu, samen met Europese amateurs die een opleiding hebben genoten aan Meijy Jingu.
Gagaku & Budo vertegenwoordigen beiden de essentie van de Japanse geest, die is gecultiveerd over talloze generaties. Dus kijken en luisteren naar de voorstelling zal u toelaten om de Japanse cultuur en geest te ervaren
.


Twitter last.fm ko-fi?
Image
Vragen en suggesties? Stuur mij een PM! Of drop het in (een nieuw onderwerp in) Forum Q&A.

Post Reply