Japan Festival 2018 Amstelveen

J-Events staat voor evenementen met een Japans tintje. Dat kan concerten zijn met artiesten uit Japan, maar ook (Japan)festivals en (anime)conventies. Evenementen die vallen onder Japan, Jpop/rock, cosplay en manga & anime valt, kunnen hier geplaatst worden.

Moderator: Fran

Post Reply
User avatar
Fran
Beheerder
Beheerder
Posts: 63316
Joined: Wed 29 Jul 2009, 21:00
Location: Omgeving Nederland
Hoe vaak ben je naar Japan geweest?: 2
Contact:

Japan Festival 2018 Amstelveen

Post by Fran » Fri 26 Oct 2018, 23:12

Het duurt niet lang voordat Japan Festival 2018 in Amstelveen zal plaatsvinden. Het festival begon als een tweejaarlijks evenement en sinds een aantal jaren is het een jaarlijks evenement. De 2018-editie vindt plaats op zondag 4 november.

Op deze dag wordt het Stadsplein in Amstelveen omgetoverd tot een traditioneel Japans festivalterrein, waar jong en oud gratis een feestelijk programma kunnen volgen. Tijdens deze dag kunnen de bezoekers kennis maken met typische culturele en eetgewoonten in Japan.

Doe mee aan diverse workshops, zoals kalligrafie en origami, maar je kunt ook genieten van vechtsporten en taiko. Ook restaurants uit Amsterdam, Amstelveen en de regio serveren traditionele gerechten uit Japan. Het evenement vindt plaats in een enorme tent, zodat je kunt genieten van het festival, zelfs als het weer niet zo goed is. Er zijn ook een aantal activiteiten buiten de tent, zoals diverse workshops en aan Japan gerelateerde exposities.

Meer informatie: https://avo-magazine.nl/2018/10/senri-o ... ival-2018/


Twitter last.fm ko-fi?
Image
Vragen en suggesties? Stuur mij een PM! Of drop het in (een nieuw onderwerp in) Forum Q&A.

Post Reply