NS Groepsretour wordt Groepsticket

Alles wat niet thuishoort in bovenstaande subfora hebben een eigen stekkie in de Dagelijkse Dingen subforum. Gebeurtenissen in de wereld, maar ook in jouw eigen wereld kan je hier kwijt. Van school tot aan je favoriete (non-Japanse) muziek, boeken, tot aan games, computers, gadgets, discussies en andere onderwerpen.

Moderator: Fran

Post Reply
User avatar
Fran
Beheerder
Beheerder
Posts: 63316
Joined: Wed 29 Jul 2009, 21:00
Location: Omgeving Nederland
Hoe vaak ben je naar Japan geweest?: 2
Contact:

NS Groepsretour wordt Groepsticket

Post by Fran » Wed 03 Jan 2018, 14:47

We wisten dat dit zou gebeuren en dan nu is de knoop doorgehakt en duidelijk in hoeverre de groepsretours per 15 januari veranderen. Het gaat veranderen om misbruik en oplichting te stoppen.

https://www.volkskrant.nl/economie/ns-s ... ~a4552528/

De nieuwe naam is Groepsticket en je moet ook echt met elkaar reizen in dezelfde trein. Het maximaal aantal reizigers zit op 7 per groep. Ook zal het gaan om een enkeltje.

Ik vond de groepretours zoals ze waren geintroduceerd erg fijn, want het zorgde ervoor dat ik op een goedkope manier naar diverse evenementen kon. Alles is al duur zat, vooral de treinkaartjes. Daarom kocht ik een tijd terug een DAL kaart zodat ik alleen in daluren met 40% korting kon reizen. Soms onhandig als je in de spits moet reizen, maar ik weet er tot op heden prima mee om te gaan. En anders betaal ik wel de volle pond.

Hier handig de prijzen op een rij: http://nieuws.ns.nl/treinreizen-blijft- ... r-groepen/


Twitter last.fm ko-fi?
Image
Vragen en suggesties? Stuur mij een PM! Of drop het in (een nieuw onderwerp in) Forum Q&A.

Post Reply