AVO Blog is op zoek naar bloggers

Hier kan je informatie vinden over de vernieuwingen, regels en verzonden nieuwsbrieven van AVO!

Moderator: Fran

Post Reply
User avatar
Admin
Beheerder
Beheerder
Posts: 1821
Joined: Wed 29 Jul 2009, 18:41
Location: https://avo-forum.nl
Hoe vaak ben je naar Japan geweest?: 0
Contact:

AVO Blog is op zoek naar bloggers

Post by Admin » Sat 07 Feb 2015, 11:34

Wist je dat AVO Blog (http://www.avo-blog.nl) op zoek is naar versterking? Wij zijn op zoek naar mensen die graag schrijven over onderwerpen die in verband staan met Japan!

Image

Denk maar aan anime, manga, cultuur, eten & drinken, geschiedenis en meer. Ook zoeken wij voor België mensen die graag verslagen schrijven over Japan gerelateerde evenementen die zij bezoeken.

Wij proberen continu ons team van bloggers uit te breiden met gemotiveerde en enthousiaste bloggers. Heb jij weinig moeite met woorden op papier te zetten, vind je het leuk om regelmatig een blogbericht te schrijven en hou jij van Japan? Word dan gastblogger bij AVO Blog!

AVO Blog noemt zichzelf een online magazine met geregeld nieuwtjes over evenementen in Nederland én België, verslagen, interviews, reviews en leuk informatieve blogberichten. Onze focus is momenteel nog steeds op de muziek, maar willen graag een balans krijgen door meer te gaan schrijven over de Japanse cultuur, eten en drinken, nieuws, verslagen, interviews, reviews en nog veel meer!

Lees meer op deze pagina: http://avo-blog.nl/wij-zijn-op-zoek-naar/

We zien graag jouw aanmelding tegemoet!


Admin, algemeen account.
Vergeet niet de regels door te nemen. We zoeken trouwens nog steeds naar moderators. Durf je het aan? Meld je dan nu aan!

Kijk ook even naar AVO blog: http://avo-blog.nl

Post Reply