[MOTM] Hoe gaan wij over tot nominatie?

Wie is deze maand de Member of the Month? Wie is deze maand erg actief geweest, laat zich veel zien en is vriendelijk tegen iedereen? Jij bepaalt het!

Moderator: Fran

Locked
User avatar
Admin
Beheerder
Beheerder
Posts: 1821
Joined: Wed 29 Jul 2009, 18:41
Location: https://avo-forum.nl
Hoe vaak ben je naar Japan geweest?: 0
Contact:

[MOTM] Hoe gaan wij over tot nominatie?

Post by Admin » Wed 27 Feb 2013, 20:44

Elke maand kiezen wij vier leden uit die wij nomineren voor Member of the Month. Deze vier namen worden in een poll gezet, waardoor andere leden van het forum gaan bepalen wie wij in het zonnetje mogen zetten en mogen verrassen met een award. Wij willen jullie wat uitleggen over de nominaties.

Hoe gaan wij over tot nominatie?

Het is zo dat een MOTM niet enkel actief moet zijn, maar deze ook reacties met inhoud plaatst. Op die manier gaan we discussie mogelijk maken, verdere reacties uit te lokken zonder dat de sfeer vermindert. Daaruit bestaat een forum, uit conversaties, discussies, reacties op elkaar.

Leden die zich te makkelijk af brengen door korte reacties te plaatsen op alle onderwerpen buiten Baka Land, zal daarbij niet zo snel genomineerd worden.

Daarbij hebben wij een grotere voorkeur voor leden die niet in 1 subforum blijft hangen, maar overal te zien is.

Daarnaast bekijken we de activiteit van de gehele maand en niet van de laatste week. Leden die regelmatig actief zijn vallen op! Niet alleen bij het beheer, maar ook bij de leden. Maar we hebben ook een voorkeur voor leden die de sfeer op een positieve manier beïnvloedt, met nieuwe ideeën/onderwerpen komt en niet al te veel spamt in Baka Land forum.

Wij hopen dat het hiermee duidelijk is hoe wij tot nominatie komen!

Het beheer


Admin, algemeen account.
Vergeet niet de regels door te nemen. We zoeken trouwens nog steeds naar moderators. Durf je het aan? Meld je dan nu aan!

Kijk ook even naar AVO blog: http://avo-blog.nl

Locked