Moderator gezocht voor dit subforum!

Voor al het andere dat niet bij Japan hoort, maar wel bij Azië! Van muziek, drama en films tot aan de interessante culturele dingen die in de diverse landen in Azië (behalve Japan) thuishoren! Azië is het grootste werelddeel op de planeet Aarde en verdient daarom ook een eigen subforum op AVO!

Landen die hier voornamelijk besproken worden zijn landen uit Oost-Azië: Taiwan, Korea en China. Deel je passie hier!

Moderator: Fran

Post Reply
User avatar
Admin
Beheerder
Beheerder
Posts: 1821
Joined: Wed 29 Jul 2009, 18:41
Location: https://avo-forum.nl
Hoe vaak ben je naar Japan geweest?: 0
Contact:

Moderator gezocht voor dit subforum!

Post by Admin » Sat 23 Jun 2012, 15:01

Dit bericht stond al eerder op Facebook: http://www.facebook.com/AVOForum/posts/ ... 9521260511
We hebben een gezellig hoekje op AVO Forum onder de naam Azië Algemeen. Alleen heeft het een moderator nodig, zodat het subforum onderhouden wordt en in de gaten houden dat de sfeer in het subforum gezellig blijft. De admin heeft geprobeerd onderwerpen actief te houden, maar ze heeft geen verstand van sommige onderwerpen. Ze wilt de kans geven aan iemand (en misschien twee) die verstand heeft van de onderwerpen in dit subforum en daarnaast het leuk vindt om onderwerpen actief te houden - zonder te spammen - om het gezellig te houden. Dus we zien een moderator graag als actief lid, maar dan met extra gereedschap om het subforum te onderhouden.
-> Dit is het onderwerp met meer informatie over het moderatorschap: http://www.avo-forum.nl/viewtopic.php?f=2&t=4&p=4#p4

Vragen zijn altijd welkom. Netals suggesties. Wij staan altijd open voor iets nieuws!

Bedankt voor het lezen.


Admin, algemeen account.
Vergeet niet de regels door te nemen. We zoeken trouwens nog steeds naar moderators. Durf je het aan? Meld je dan nu aan!

Kijk ook even naar AVO blog: http://avo-blog.nl

Post Reply