Golden Kamuy (ゴールデンカムイ)

Anime is de Japanse afkorting van animēshon (animation) en wordt buiten Japan gebruikt om Japanse tekenfilms en animatiefilms aan te duiden. Manga is de Japanse equivalent van het stripverhaal. In dit subforum kan je de diverse anime en manga, maar ook de genres ervan bespreken. Bespreek hier je favorieten.

Moderator: Fran

Post Reply
User avatar
Fran
Beheerder
Beheerder
Posts: 63407
Joined: Wed 29 Jul 2009, 21:00
Location: Omgeving Nederland
Hoe vaak ben je naar Japan geweest?: 2
Contact:

Golden Kamuy (ゴールデンカムイ)

Post by Fran » Sat 28 Apr 2018, 20:30

Image
Saichi Sugimoto, een overlevende van de slag bij 203 Hill in de Russisch-Japanse oorlog, is een mijnwerker in Hokkaido geworden om voor de weduwe van zijn dode kameraad Toraji te zorgen. Hij hoort een dubieus verhaal over verborgen Ainu-goud dat is opgeborgen door een criminele groep en vindt per ongeluk aanwijzingen voor de locatie ervan. Nadat hij is aangevallen door de 7de Divisie van het Japanse keizerlijke leger en andere mysterieuze groepen, besluit hij naar het goud te zoeken samen met een Ainu-meisje, Asirpa, die hem redt uit de wrede noordelijke wildernis van Hokkaido.
Van het artikel Anime Lente 2018: 10 titels om naar uit te kijken! (https://avo-magazine.nl/2018/03/anime-l ... te-kijken/)

Wie is deze anime gaan volgen dit seizoen, misschien vanwege de muziek van Man with a Mission of The Sixth Lie?


Twitter last.fm ko-fi?
Image
Vragen en suggesties? Stuur mij een PM! Of drop het in (een nieuw onderwerp in) Forum Q&A.

Post Reply