CinemAsia 2019

Voor al het andere dat niet bij Japan hoort, maar wel bij Azië! Van muziek, drama en films tot aan de interessante culturele dingen die in de diverse landen in Azië (behalve Japan) thuishoren! Azië is het grootste werelddeel op de planeet Aarde en verdient daarom ook een eigen subforum op AVO!

Landen die hier voornamelijk besproken worden zijn landen uit Oost-Azië: Taiwan, Korea en China. Deel je passie hier!

Moderator: Fran

Post Reply
User avatar
Fran
Beheerder
Beheerder
Posts: 63410
Joined: Wed 29 Jul 2009, 21:00
Location: Omgeving Nederland
Hoe vaak ben je naar Japan geweest?: 2
Contact:

CinemAsia 2019

Post by Fran » Sun 23 Dec 2018, 20:05

Ik kreeg een nieuwsbrief en wilde het met jullie delen:

Het CinemAsia team draait in de aanloop naar de Kerst op volle toeren om CinemAsia Film Festival 2019 (5-10 maart) voor te bereiden.

In een record tempo hebben we maar liefst 32 films uit ten minste 10 verschillende Aziatische landen aangekocht; van China tot Zuid-Korea en Japan, en van Indonesië, Thailand en Filippijnen tot India. Via onze social media geven wij jou de komende weken alvast een sneak peek van onze brede selectie. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Vietnamese historische kostuumdrama: THE THIRD WIFE (foto). Deze film doet denken aan de in de jaren ‘90 ook in Nederland populaire filmklassieker Raise The Red Lantern van de Chinese film regisseur Zhang Yimou.

Het is elk jaar weer een uitdaging voor ons CinemAsia team om uit een veelzijdig aanbod van honderden nieuwe Aziatische films de crème de la crème te selecteren en in te kopen. Van Aziatische blockbusters tot mindere bekende cinematografische juweeltjes die in onze visie een plek verdienen in de Nederlandse filmtheaters. Films die jou een frisse of verrassende kijk geven op het veelkleurige en snel veranderende Azië.

Een bijzonder onderdeel wordt een uitgebreid Aziatisch LGBTQ programma. We programmeren een rijk kleurenpalet aan Aziatische LGBTQ filmtitels zoals DEAR EX (Taiwan), FISH BONES (US/Korea), RAINBOW'S SUNSET (Filipijnen), THE RIB (China) en nog veel meer!

We werken momenteel hard aan het neerzetten van een aantrekkelijk Industry programma, waarvoor onder andere filmmakers uit Azië uitgenodigd worden om naar het filmfestival te komen... en met een aantal zijn wel al in gesprek!

De website van CinemAsia krijgt binnenkort een nieuwe look. :)


Twitter last.fm ko-fi?
Image
Vragen en suggesties? Stuur mij een PM! Of drop het in (een nieuw onderwerp in) Forum Q&A.

User avatar
Qaphsiel
Kawaii menbaa desu ne!
Kawaii menbaa desu ne!
Posts: 826
Joined: Wed 30 Sep 2009, 14:21
Hoe vaak ben je naar Japan geweest?: 0
Contact:

Re: CinemAsia 2019

Post by Qaphsiel » Sat 29 Dec 2018, 20:46

Bedankt voor het delen!!


Image

Post Reply