Slim vissen met baits en Matrix Innovations

Hé vissers!

Als je fan bent van vissen, lees dan vooral door, jij gaat je vangspel namelijk naar een hoger niveau tillen met onder andere lokaas (baits) en matrix innovaties. Dit klinkt natuurlijk enorm spannend maar het is gemakkelijk uit te leggen. Als je snel verder leest dan kom je er achter. 

Lokaas: Wat is dat eigenlijk?

Je kent het wel, je hebt je voorgenomen om de grootste vis te vangen die je kan vinden. Je bent al een tijdje bezig en je bent maar aan het wachten en het lukt niet. Dan is lokaas  belangrijk om te hebben om toch die grote vis te kunnen vangen. Lokaas zijn baits, dit is lekkers voor de vis die vissen niet kunnen weerstaan, zo zouden zij aan de haak bijten en kan je ze vangen. 

Wat maakt dit zo speciaal?

Dan is het nu tijd voor Matrix Innovations, het is te begrijpen dat dit misschien wel erg klinkt als een sci-fi film. Maar eigenlijk is dat een bedrijf dat super spullen maakt voor vissers die het vissen voor zichzelf gemakkelijker willen maken. Dit gaat van verschillende soorten accessoires en slimme gadgets. Denk hierbij aan hengelsteuntjes of beetverklikkers. Zo ben jij een superheld in het vangen van vissen. 

Waarom zijn deze dingen handig?

Door dat de baits aantrekkelijk zijn voor het vissen en dus om de vis te vangen kun jij de grootste vissen vangen. Elke vis komt wel eens gedag zeggen tegen je haak en dan kan jij ze op dat moment binnen handelen. Daarnaast is Matrix Innovations nog leuker omdat je allemaal handige visser gadgets kan inslaan om je kampeer en vis ervaring nog leuker te maken. De volgende keer als je dus aan de waterkant staat dan sta je daar met plezier. 

person holding brown and white fish